مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند و مطالبه خسارت از مالک

با سلام، یک واحد را در یک آپارتمان با دو واسطه از مالک و سازنده آپارتمان خریدم. یعنی خریدار سوم هستم که از نفر دوم و او از نفر اول و نفر اول از مالک همه به صورت قولنامه ای، (3 قولنامه) خریده ایم. مالک هنوز بدهی شهرداری را نداده، پایان کار نگرفته و نسبت به تفکیک و تنظیم سند هم اقدام نکرده است. مبایعه نامه ها به پیوست می باشد.
من از خریدار دوم خریده ام و پای قولنامه من را مالک امضا نزده است. ولی مالک پای قولنامه دوم امضا زده و تمامی حقوق فردی که من از او خریده ام بر اساس مبایعه نامه جدید به من منتقل شده است. من چگونه می توانم مالک را ملزم به تنظیم سند ساختمان کنم؟ آیا باید مستقیما از مالک شکایت کنم؟ یا این که باید از خریدار دوم یا از هر سه نفر یعنی مالک، خریدار اول و خریدار دوم شکایت کنم؟
در ضمن آیا مالک ساختمان می‌تواند معامله من را با خریدار اول یا دوم باطل کند؟
نکته دیگر این که، مالک بر اساس قولنامه دوم تعهد کرده که در صورت عدم تنظیم سند در تاریخ مقرر روزانه 20000 تومان خسارت بدهد. با توجه به انتقال حقوق این مبایعه نامه به من، میتوانم مطالبه خسارت کنم؟ و اگر میتوانم باید دادخواست جدا بدهم یعنی الزام به تنظیم سند در یک دادخواست جدا و مطالبه خسارت جدا؟
در ضمن من یک بار قبلا شکایت کردم و مالک را بی واسطه خوانده قرار دادم که دادگاه حکم به رد دعوی نمود که دعوی، به صورت درستی مطرح نشده است.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت تمامی ایادی ماقبل، سازنده و مالک بدهید و وجه التزام مقرره رو که روزانه تعیین شده ازفروشنده مطالبه کنید

محمد  نريماني

محمد نريماني :

سلام
همه ایادی ماقبل را طرف دعوا قرار دهید
میتوانید هر دو خواسته را با هم مطرح کنید