مشاوره حقوقی رایگان - نرسیدن ابلاغ به خوانده

با سلام، بنده برای اثبات بیع، درخواست داده ام. اما یکی از خوانده ها ثبت ثنا ندارد. از طرفی آدرسی هم که داده کسی حضور ندارد. خود خوانده در شهر دیگری است و حال مساعدی جهت حضور در دفتر اسناد را ندارد و در بستر بیماریست.
من باید چکار کنم؟
آیا قاضی حکم را به تعویق می‌اندازد یا خیر؟
آیا می‌توانم لایحه بنویسم و به نزد او ببرم و امضا و انگشت کند؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شما در محل ملک غیرمنقول اقامه دعوا کنید و ابلاغیه به خوانده ارسال کنید یا ماده 70 میشود که رسیدگی قانونی است یا ماده 72 میوشد که در اینصورت نشر آگهی بخواهید