مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

با سلام و خسته نباشید
اداره ما با استناد به ماده 88قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بند الف آئین نامه اجرایی ماده مذکور اقدام به انعقاد قرارداد یک ماهه با اشخاص حقیقی نموده و در هرماه قرارداد مذکور تجدید نموده است یعنی دوباره قرارداد بسته است و این امر به مدت دو سال با شخص مذکور ادامه یافته است. و اخیرا اداره با اشخاص به ادامه همکاری با شخص را خاتمه داده است. لیکن شخص مذکور اقدام به طرح دعوی در اداره کار و رفاه (هیآت تشخیص) با عنوان بازگشت بکار کرده است.
1.اولاً آیا شخص مذکور مشمول قانون کار می شود یا نه؟
2.ثانیاً با فرض مشمول قانون کار بودن می تواند حکم به بازگشت بکار بگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بله مشمول قانون کاراست،ومیتواندتقاضاکندوشمابایددفاع کنید.موفق باشید