مشاوره حقوقی رایگان - پرونده اعاده شد یعنی چی

سلام من در شعبه بدوی طرف مقابلم رو محکوم کردم اعتراض کردن رفت شعبه تجدید نظر الان تو آخرین تغییرات تو روند پرونده اول نوشته دستور قضائی مبنی بر تایپ رای
بعد نوشته پرونده ..... به طرفیت ........ به شماره ......... در تاریخ 99/5/1 اعاده شد.
پرونده هم رفته جز پرونده های مختومه
هیچ ابلاغی هم نیومده از اساتید محترم قبلا تشکر میکنم

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
یعنی پرونده از شعبه ای که در حال رسیدگی بوده است به شعبه قبلی برگشت داده شده اعاده به معنای برگشت پرونده به شعبه قبلی می باشد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
یعنی رای بدوی تاییدشدوپرونده برگشت به شعبه بدوی