مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ساختمان

سلام من یه واحد آپارتمان فروختم بعد قولنامه شهرداری گفته 14 متر عقب نشینی داره الان خریدار میخواد از مبلغ خرید خونه کم کنه همچین اجازه ای داره؟ قانونی هست که مبلغو کم کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بله اگر هنگام فروش با همین شرط فروخته بودید نمی تواند .اما اگر نگفته اید و 14 متر عقب نشینی طبق نظر شهرداری دارد باید رضایت وی را بگیرید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه سازنده ملزم به عقب نشینی بوده. از انجام آن استنکاف نموده باشد حق با خریدار است ولیکن چنانچه پس از فروش شهرداری چنین اعلام نموده باشد حقی بر خریدار نیست . مگر اینکه در شرایط قرارداد شروطی به نفع خریدار قید شده باشد.