مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و دزدی

سلام خداقوت پدر من 60ساله هست مصرف تریاک داره چون داخل قم گرون شده و نیست خاستم براش بگیرم ولی طرف معامله ریختن سر من و 5 و نیم از کارتم و پول نقد ازم دزدیدن من اگه شکایت کنم پای منم گیر میشه با یه اسم دیگه باهاشون دوست شدم میتونم بکشونمشون تحویل پلیس بدم آیا پرونده برایم درست میشه زندانی داره من اهل فروشندگی مواد نیستم گول خوردم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما جرم رخ داده را شرح داده و شکایت کنید , علت مراجعه را چنانچه متهمین بیان کنند برای آنان نیز جرم خواهد بود.

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام شکایت اخاذی کنید و نتیجه میگیرید وبشما مجازات نمیدهند