مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام خسته نباشید. عموهای من از پدرم شکایت کردن که خانه ای که ارث همه است را به ناحق ثبت اسناد انجام داده به نام خود و درخواست ابطال سند ثبتی و رسمی رو دادند چند بار شکایت کردند و هر بار محکوم شده اند چون حتی دست نوشتی دارند که پدرشان این ملک را به پدرم داده. الان که برای بار سوم شکایت کرده اند آیا ما میتونیم الان اون ملک رو بفرشیم ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر سند رسمی دارید و بنام پدر شما انتقال داده شده بله

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

چون چند بار شکایت شده و شکایت انها رد شده .و شکایت جدید با همان خواسته قبلی باشد به ظاهر مشکلی نیست اما اگر موضوع شکایت تغییر کرده خیر .در هر حال عجله نکنید و بعد از رد این شکایت جدید اقدام کنید