مشاوره حقوقی رایگان - نفقه جاریه همراه با دوبار شکایت ترک انفاق

باسلام خسته نباشید من 5سال با همسرم زندگی کردم الان به مدت ٨ماه گذاشته رفته خونه مادرش هرچی خونوادم خاستن تماس برقرار کنن نخاستن تو این 8ماه همه مخارج برادرم خواهرم دادن همسرم فقط اجاره خونه رو واریز میکرد من وکیل گرفتم به هزار زحمت پولشو جور کردم واسه ترک انقاق به مدت 8ماه که با اظهارات همسرم گفته بود شرکت یک ماه قبل از عید تعطیل کرده بیکارم ولی ایشون از برج 18/8 منزلو ترک کرده واسه واریز اجاره فیش داره و ریخته ولی تو اظهاراتش گفته نفقه هم دادم در جایی یک هزار تومان واریز نکرده پرونده به رای اون بسته شد ولی هیچ کس
بهش نگفت چرا از برج 18‌‌/8 واریز نکردی یا فیش واریزی بمن با بدبختی زندگی کردم پرونده به رای اون شد ولی کسایی که واسه تحقیق رفته بودن چرا نگفتن فیش واریز نفقه همسرت و علت ترک منزل یعنی خدا رو خوش میاد یک اسم رو یک دختر بی پدر مادر بزاره بره خونه مامانش بگ برو طلاقتو بگیر در جایی که پول رهن ارث پدرم بود بنام اون زدم عقد عروسی جهیزیه نفقه ازش نخاستم تو این 8ماه یک ماه بستری بودم بیمارستان حال روحیم خوب نبود الان واسه نفقه جاریه بخام اقدام کنم باید کجا شروع کنم یعني این چه مملکتیه که اگه هر مرد ازدواج کنه هروقت دلش خاست بزاره بره که همه به حالو روز من میفتن خداشاهده برادرم خواهرام کمک میکنن ولی دیگه نمیتونم بهشون بگم با گرسنکی تشنگی همه چی ساختم توروخدا کمکم کنین الان واسه نفقه جاریم از کجا باید اقدام کنم؟