مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط مرد

با سلام و خسته نباشید همسر بنده تقریبا 6 ماه است خانه را ترک کرده بر اثر اختلافاتی که وجود داشت نفقه را هر ماه میپردازد ولی هر روز من را تهدید میکند برو درخواست طلاق بده برو استرداد جهیزیه بزن مگه من انبار دار هستم وسایلت را ببر ، هر دادگاه کیفری که میرویم میگوید دوسش ندارم نمیخوام زندگی کنم ، همه جا من را بلاک کرده ، من مهریه ام را به اجرا گذاشتم میگوید باید مهریه ات را کم کنی تا ادامه دهم ، من الان چند ماه است بلاتکلیف هستم نمیدونم باید چیکار کنم ، نمیخوام جدا بشم درخواست طلاق هم نمیدم نمیخوام زندگیم خراب بشه ، چیکار کنم که نفقه را هر ماه پرداخت کند وهر ماه ملزم به پرداخت اجاره منزل باشد و خانه را پس ندهد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تا قبل از طلاق زوج مکلف است که نفقه زوجه را پرداخت نماید

و اگر زوج نفقه را پرداخت ننماید شما باید دادخواست مطالبه نفقه را اقامه نمایید

و دادخواست مطالبه مهریه را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زوج موظف است که نفقه زوجه را که شامل منزل پوشاک خوراک و سایر موارد می شود را بپردازد در صورت با شرایط متفاوت است و برای بررسی جزئیات می توانید از خدمات مشاوره تلفنی سایت دادراه استفاده نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای مطالبه نفقه ، مهریه و اجرت المثل ایام زوجیت اقدام نمایید
برای یانکه مشکل تان علت یابی شده و یا رفع شود باید به همراه همسرتان در جلسات مشاوره خانواده شرکت داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نفقه و مسکن را از مرجع قضایی پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید