مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط مرد و عدم پرداخت نفقه

باسلام
در مورد ترک منزل توسط زوج ، چگونه میتوان ثابت کرد ایشون شش ماه متوالی منزل را ترک کرده اند؟ از روز خروج از منزل باید رفت دادگاه یا بعد از شش ماه متوالی ؟ شاهد لازم هست یا خیر ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
سپاس

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید بتوانید ترک منزل و عدم پرداخت نفقه را با دلایلی مثل شهادت شهود اثبات کنید بهتر است اول برای پرداخت نفقه شکایت کیفری انجام دهید تا مدارک شکا کامل و مستند گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ادله مثبته همچون شهادت شهود یا پرونده کیفری ترک انفاق می‌توانیم ترک منزل را اثبات نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
با شهادت همسایگان فامیل و استشهادیه مسجد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با دلایلی مثل شهود.تصویر یا فیلم.صورت جلسه 110اگر منجر به سروصداشده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه نفقه بدهید و با عنوان ترک انفاق شکایت کنید.