مشاوره حقوقی رایگان - تبصره 2 ماده 7

با سلام، بنده به مدت 13 ماه در یک دستگاه اجرایی بدون قرارداد کتبی کار کردم. (قرارداد شفاهی) و 13 ماه کارگاه مذکور به طور مستقیم بیمه رد کرده و حقوق را به طور مستقیم به حساب بنده پرداخت کرده. بعد از 13ماه رئیس کارگاه، بنده رو به امضای قرارداد موقت با یک شرکت خدماتی مجبور کرد؛ که بنده هم از امضای قرارداد امتناع نمودم؛ و رئیس هم طی نامه ای که اگر قرارداد رو امضا نکنم، هرگونه عواقبی در مورد کارکردم به عهده ی خودم است. با پست به بنده تحویل داد. آیا تبصره 2 ماده 7 شامل اینجانب میشود یا تکلیفم چیست؟

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام باید دید بیمه که رد شده بنام شما به چه عنوان و با چه پستی بوده اگ مفاد قرارداد جدید پست قبلی تون باشه و نرید سرکار و قرارداد امضا نکنید ترک کار محسوب می شود ولی اگ عنوان پست قرارداد جدید چیز پایینتر باشه مشمولش نمیشید