مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبری

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. سوالی داشتم لطفا راهنمایی کنید. آیا حکم قطعی، حکمی است که بعد از مهلت 20 روز تجدید نظر می‌دهند یا خیر؟ و اگر کسی با قید سند آزاد باشد و حکم قطعی 3 سال زندان داشته باشد در صورتی که با قید سند آزاد باشد، شامل عفو رهبری می‌شود؟ یا فقط از زمان ورودش به زندان این عفو قابل اجرا است؟ ممنون میشم راهنمایی کنید چون من 5 سال زندان دارم و با سند بیرونم. برای تجدید نظر هم تسلیم به رای زدم که یک چهارم استفاده کنم و منتظر جواب هستم.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
عفو رهبری در صورتیست که در زندان باشید و به افراد خارج از زندان و پیش از قطعیت حکم تعلق نمیگیرد.