مشاوره حقوقی رایگان - تعهد برای گرفتن نصف حقوق

سلام استاد
راستش رو بخواید من حدودا یک ساله، با دختری آشنا شدم. کل کارهای دانشگاشو، حتی هزینه هاشو من دادم. چه شهریه، چه گرفتن مدرک و چه پیگیریشون. الان چند تا کلاسم باید بره هزینه هاش رو من باید بدم. قرار شده بره سرکار، ما قرار ازدواج گذاشتیم با هم. کم کم کاراش داره انجام میشه که بره و به صورت کارشناس استخدام بشه به صورت رسمی. ولی من ترسم از این هست که من هیچ مدرکی از ایشون ندارم و محضری زن رسمی من نیستن. می‌ترسم بعد از این که بره سر کار، بزنه زیر تموم حرفاش. اگه زن رسمیم بشه که هیچ؛ ولی آیا می‌تونم من یک تعهد محضری، الان قبل رفتن کار از ایشون بگیرم؛ که موقع سرکار رفتن اگه یک وقت زیر حرفاش و قولاش بزنه تعهد محضری بگیرم که هر وقت سر کار بره نصف حقوقش به من برسه؟ آیا قانونی هست یا نه؟ آیا
می‌تونم این تعهد رو بگیرم؟ چجوری بگیرم؟
تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر / اگر همدیگر را دوست دارید فعلا عقد کنید / اگر احتمال سو استفاده میدهید تمام هزینه ها را از کارت خود به کارت شخصی ایشان واریز کنید و برای هزینه هایی که میکنید چک یا سفته بگیرید