مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تصادف

باسلام بنده با خودرویی تصادف کردم که طرف مقصر بود و خسارت صرفا مالی بود پلیس راهنمایی کارت ماشین و بیمه ایشونو به من داد تا در مورد گرفتن خسارت و ... اقدام کنیم مقصر حادثه راضی به پرداخت خسارت نشده و گفت نمیخوام از بیمه نامم استفاده شه بنده ناچار هب شورای حل اختلاف مراجعه و پس از تعیین کارشناس رسمی رای ایشونو برای پرداخت 5 میلیون خسارت گرفتم، بیمه ایران مراجعه کردم میگن حتما باید گواهینامه ایشونم باشه!!!
الان باید چه کار کنم وقتی با ایشون سازش نداریم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بیمه موظف به اجرای رای صادره است اما معمولاً تمام تلاش خود را می نمایند که پرداخت نکنند. از بیمه بخواهید که لزوم وجود داشتن گواهی نامه راننده مقصر را به صورت کتبی اعلام نماید