مشاوره حقوقی رایگان - اگر درخواست عدم تمکین بیش از شش ماه طور بکشد زوج میتواند تقاضای طلاق دهد

زوج علی رغم اینکه خود مسبب عدم تمکین زوجه که من باشم شده (من را اسفند ماه از منزل بیرون نموده اند) دادخواست عدم تمکین نموده اند، که اولین تاریخ آن خرداد 99 بود و به دلیل اینکه بنده خانواده ایثارگر هستم قرار شد پرونده را به دادگاه شاهد منتقل نمایند که تا الان هنوز منتقل نشده و تاریخ جلسه تمکین نیز مشخص نشده ،
حال اگر با توجه به اینکه تاریخ رسیدگی جلسه عدم تمکین هنوز مشخص نشده و حدود شش ماهه از بیرون کردن من از منزل گذشته ، این امر میتواند دلیلی بر امر طلاق گردد؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

باید دادخواست مطالبه نفقه و یا شکایت ترک انفاق مطرح بنمایید.