مشاوره حقوقی رایگان - معامله قولنامه زمین

باسلام
من یک قطعه زمین قولنامه ای خریدم که تو قولنامه درج شده دو میلیون بیعانه و چهارصد و پنجاه هزار دوباره نقد و 2 فقره چک با مشخصات کامل. حالا ما رفتیم توسط مشاور املاک و مهندس ساختمان متراژ کردیم 246 متر اومده و حساب کردم و چک هارو نوشتم و پای قولنامه رو هردو امضا و انگشت زدیم الان فروشنده میگه اقا 248 متر هست من قبول ندارم و برهم میزنم میخام ببینم حق به جانب کی میرسه. توضیحات بیشتر نیاز باشه تلفنی عرض میکنم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با توجه به زیادی مساحت از آنچه معین شده فروشنده حق فسخ دارد و می تواند از طریق دادگاه آن را فسخ کند که البته عرفا این مقدار مطلوب هیچیک از طرفین نبوده و بعید است در دادگاه بتواند تایید فسخ بگیرد بهتر است نسبت به زیادی تراضی نمایید موفق باشید