مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مجدد معلم در رشته پزشکی

سلام خسته نباشید. من مهر امسال ترم 3 میشم در دانشگاه فرهنگیان و سال 1402 فارغ التحصیل میشم. میتونم همون سالی که فارغ التحصیل شدم یعنی سال 1402 تو کنکور شرکت و انتخاب رشته هم بکنم؟ از مشاوری پرسیدم گفت میشه چون زمان ثبت نام در دانشگاه جدید مهمه که دانشجوی رشته دیگه ای نباشید! واسه تعهد خدمت هم گفتن که میتونم از اداره آموزش و پرورش محل خدمتم اجازه نامه کتبی بگیرم برا ادامه تحصیل! میخواستم ببینم درست گفتن؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام سوال شما ربطی به مسائل حقوقی ندارد از مشاور تحصیلی کمک بگیرید