مشاوره حقوقی رایگان - مدرسه

سلام من سال 99به خاطر مسائلی ترک تحصیل کردم در پایه نهم حتی امتحان نهایی هم ندادم ولی امسال دوباره میخوام برم ادامه بدم آیا امکانش هست؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مدیر مدرسه صحبت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به نظر مشکلی نیست ولی میتوانید از آموزش و پرورش منطقه موضوع را پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
بله
ادامه تحصيل برايتان فراهم است

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

بله امکان ثبت نام مجدد و گذراندن مقطع وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ شما هر زمانی و در هر سنی که بخواهید می توانید اقدام به ادامه تحصیل کنید و مانع قانونی جهت عدم ادامه تحصیل وجود نخواهد داشت .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر مشکلی نیست امکان ثبت نام مجدد و گذراندن مقطع وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر هجده سال‌تمام نشده سریعتر اقدام کنید والا‌ اگر پسر هستید مساله سربازی دارید.

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

سلام موسسات غیر دولتی هستن که برید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بله در مدارس شبانه ادامه تحصیل بدید