مشاوره حقوقی رایگان - کم شدن شنوایی

سلام.
در یکی از شرکت های خصوصی نزدیک به هشت سال مشغول به کار هستم.
شغلم اپراتور دستگاه پرس ضربه ای می بدر طول روز به مدت یازده ساعت در معرض صدا و لرزش خیلی زیادی هستم.
البته شرکت گوشی های ایمنی شخصی برامون تهیه کرده ولی بارها اعلام کردیم که این گوشی ها جلوی این حجم از صدا رو نمیگیرم.
این گوشی ها هم جنس قالب گوشی های سمعک هاست و فقط حفره گوش رو میپوشونه و کل مجموعه گوش رو نمیگیره.
شنوایی من در طول این مدت کم شده، میخواستم بدونم من میتونم کاری انجام بدم که هم بتونم گوشم رو درمان کنم و هم باعث بشه که شرکت از گوشی های استاندارد استفاده کنه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام در خصوص درمان باید به پزشک متخصص مراجعه نمایید و در خصوص رعایت موارد بهداشت کار اداره کار در این خصوص رسیدگی خواهد کرد. قبل از اقدام قانونیبا مدیر شرکت مجدد صحبت و مشکل خود را بیان نمایید.