مشاوره حقوقی رایگان - مغازه اجاره ای با قولنامه دستی

با سلام. من شش ماه پیش یک مغازه رو اجاره کردم با خواست مالک یک برگ قولنامه بنگاهی خودمان پر کردیم و بنده مغازه رو اجاره کردم بنا به دلایلی مجبور به جمع کردن مغازه شدم و مدت اجاره مغازه یک ساله بود اما من بعد از شش ما به مالک گفتم میخوام خالی کنم مغازه الان نزدیک به یک ماه خالیه و مالک میگه که باید اجاره برود تا پول ودیعه منو بده و سر موقع اجارشو میخواد در ضمن در قرارداد قید نشد که باید اجاره برود تا پول منو پس بده ایا من باید تا پایان قرارداد یا اجاره رفتن ملک اجاره بها پرداخت کنم اگر نه از چه راهی میتونم پولمو بگیرم. ممنون میشم کمکم کنین.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اجاره عقدی لازم است و هیچیک از طرفین نمی توانند هر زمان خواستند آن را بهم بزنند اگر شرط فسخ به نفع خودتان ندارید موجر می تواند در پاین اجاره پولتان را بدهد و حتی اجاره بها هم طبق اجاره نامه بگیرد با هم برای فسخ اجاره نامه و نحوه پرداخت پول توافق نمایید موفق باشید