مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

با سلام
من یک ماشین ساینا مدل 98 در تاریخ 99/4/13 بصورت قسطی فروختم که طرف تقریبا 60،70 درصد پول ماشین داده و قرار بود تا دو ماه دیگه بقیه پول را بدهد
اما در این مدت کوتاه قیمت ماشین خیلی بالا رفته و تا دوماه حتی دیگه نمیشود با ان پولها مدل 94 رو خرید
حقیقتش الان پشیمون هستم که ماشین فروختم
اما تا الان نه سند بنام طرف نه پلاک
ایا میشود ماشین پس گرفت؟؟
و فسخ معامله کرد؟؟
با اینکه ماشین نزدیک 20 روز دست طرف هست

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

خیر معامله انجام شده و برای طرفین الزام آور هست. از طرفی شما در اوج گرانی ها و نوسانات خودرو را فروختید و قبول پرداخت مبلغ به صورت دوماهه اقدامی بوده است که علیه خودتان انجام دادید. موضوع می تواند از این چیزی که شما فکر می کنید هم بدتر شود. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید