مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

باسلام، بنده چند روز پیش مقداری یراق آلات را جهت فروش در ... آگهی کردم که پس تماس چندین و چند نفر بالاخره با شخصی بر سر قیمت به صورت جملگی به توافق رسیدم و آن شخص مبلغی را بعنوان بیعانه به من داد. بعد از چند روز نامبرده با شخص دیگر که خبره در کارش بود آمد و گفت که آنها را بصورت کیلویی میخواهد و بقول معروف دبه کرد که بخاطر این موضوع با وی جر و بحث لفظی داشتم، درصورتی که بخاطر گفته وی و بیعانه چندین مشتری را رد کردم، سوال بنده این است که آیا میتوانم بیعانه را پس ندهم و معامله را بر هم بزنم یا خیر؟ لازم بذکر است که اگر بصورت کیلویی آنها را بفروشم با قیمت توافقی که داشتم حدود سه میلیون متضرر میشوم. با سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بستگی دارد که این یراق آلات را عرفاً به صورت کیلویی خرید و فروش می کنند یا به صورت عددی. مطلبی که شما در خصوص فروش به صورت کلی یا جملگی میگویید خلاف عرف است و شما باید آن را اثبات نمایید. در هر حال توافق با خریدار بهترین راه است.