مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه خودرو

با سلام خودرویی را برج 7 سال 98 از دوستم به همراه تمامی مدارک و قولنامه ی دستی خریدم برای زدن سند همش بهانه و به تاخیر می انداخت که در اخر بعلت گران شدن خودرو دبه کرد و برای سند قطعی مجبور شدم الزام به سند شکایت کنم که مدعی شد قولنامه سفید امضا بوده و کارشناس خط هم در کمال تعجب نظر بر سفید امضا بودن داد که من درخواست هيت سه نفره دادم اما بعد از واریز مبلغ دستمزد کارشناسان و قبل از بردن نامه ی دادگاه به کانون کارشناسان با مشورت اینکه سفید امضا هم اعتبار دارد طی نامه ی کتبی به قاضی درخواست استرداد پول کارشناسی و لغو ارسال نامه به هيت کارشناسی را دادم حال میخواهم بدانم در مورد پرونده ما خوانده که مدارکی جهت سو استفاده من از سفید امضا ندارد مشکلی برای من میتواند پیش بیآید؟ اگه اشتباه کرده ام راهنمایی بفرمایید تا دیر نشده اقدامی بکنم
این را در نظر بگیرید که تاکنون خوانده برای توقیف خودرو اقدامی نکرده و الان مدعی هست که خودرو رو نفروخته و در قبال دریافت 8 میلیون، خودرو و مدارک و قولنامه را به عنوان امانت به من داده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید شهودی مبنی بر انجام معامله معرفی کنید