مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت

سلام و خسته نباشید
من 2 ماهه داخل یه شرکت (سنگ شکن) کار میکنم راننده بیل هستم . بدلیل خرابی دستگاه من دچار حادثه شدم از ناحیه دست چپ به نظر دکتر استخون دستم ترک برداشته . 14 روز استراحت برام نوشت الان 14 روزم تموم شده . برا استراحتم از بیمه اقدام کردم . ولی شرکت زنگ زده که نیا سرکار راننده گرفتیم . هیچ خرج بیمارستان و استراحت منو گردن نگرفته میتونم از شرکت شکایت کنم. برا دیه دستم

پاسخ ها :

مهرنوش ابوذری

سرکار خانم مهرنوش ابوذری :

سلام اگر ثابت شود در حین کار و به دلیل عدم ایمنی کار این اتفاق افتاده است می توان شکایت کرده و دیه را گرفت