مشاوره حقوقی رایگان - رد کردن عدم تمکین

باسلام و احترام. طی درگیری که با همسرم داشتم منو مورد ضرب وشتم قرار داده و از خونه بیرون کرده من هم به خانه پدرم رفتم به کلانتری خبر ندادم و پزشک قانونی هم نرفتم حالا همسرم عدم تمکین زده چطور میتونم ثابت کنم که منو از خونه بیرون کرده؟ و اینکه چهارماه پیش هم همین اتفاق افتاد و من شکایت کردم و نامه پزشک قانونی هم دارم اما با پدرش اومدن و من دوباره برگشتم اما رضایت کتبی ندادم. حالا میتونم همون نامه پزشک قانونی رو به همراه شاهد ببرم دادگاه که امنیت جانی ندارم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اثبات هر ادعایی نیاز به مدارک دارد. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید نامه های پزشکی قانونی را در پرونده ارائه کرده و شاهد در جهت اثبات ادعای خود مبنی بر اینکه آقا شما رو بیرون کرده و شما تمکین میکنید ارایه کنید