مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

باسلام. خانوم بنده فوت کرده و پدر زنم طلب جهیزیه کرده ولی بنده برای هزینه درمان خانومم تمام جهیزیه را با پدر زنم و مادر زنم فروخته و هزینه درمان کردیم. حالا من باید چه کار کنم البته 13ساله که ازدواج کردم و یک فرزند دارم لطفا راهنمای کنید. سپاس

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام جهیزیه دست شما امانت بوده و بدون اذن همسرتان حق فروش نداشته اید و ورثه اش می توانند مطالبه نمایند و مخارج و هزینه های درمان به عنوان نفقه وظیفه شما که پرداخت نمایید موفق باشید