مشاوره حقوقی رایگان - خرید واحد انتهای حیاط

سلام
ممنونم از اینکه برای پاسخ به سوال بنده وقت ارزشمند خودتون رو میزارین

من و همسرم چند وقتیه که دنبال خونه هستیم
تا چند روز پیش که یک واحدی رو به ما نشون دادن که موقعیتش جوریه که به ظاهر جهت سرایداری ساخته شده البته باید عرض کنم که کل ساختمان نوساز هست
در ضمن سند هم داره و خود سازنده داره اونو میفروشه
میخواستم بدونم اگر ما اون رو بخریم
برامون مشکلی ایجاد نمیشه

بسیار بسیار سپاسگذارم

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

دوست گرامی من سند را ندیدم که نظر بدهم .دقت داشته باشید تا دچار مشکل نشوید .مشورت و تحقیق کنید