مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با سلام . پدرم درسال 82 چهار قطعه زمین خریداری کرده که یک‌قطعه آن را همان سال فروخته و الباقی زمین ها به ابعادهای 500و600و700 باقی مانده.این زمین ها مربوط به کسانی است که پرسنل یا عضو راهنمایی و رانندگی بوده اند که در سوران قرار دارد.اماپدرم زمین هارو از فرد دیگری که خودش هم زمین را خریده بود از صاحب اولی خریده است.حالا زمین ها چندسالی است که به دست اداره اوقاف افتاده است و تصاحب شده.در رابطه بااین موضوع افراد زیادی هستند که از این زمین ها در سوران دارندبه همین جهت چند وکیل گرفته اند که تا حدودی مشکل حل شده و از تصاحب چند ارگان و اداره مانند اوقاف و... درآمده است و الان زمین ها دست منابع طبیعی است.با مطالعه سندهای زمین متوجه شدم که وقتی زمین ها خریداری شده کسی که زمین را به پدرم فروخته در قولنامه ذکر کرده که اگر این زمین ها به تصاحب ارگانها درآمد به نرخ روز پول زمین ها را پس میدهم.خسارت را هم پرداخت میکنم.حالا با توجه به این شرطی که در قولنامه توسط فروشنده ذکر شده و زمین هایی که به تصاحب منابع طبیعی درآمده ما میتوانیم از فروشنده زمین ها شکایت کنیم و خسارت را دریافت کنیم؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام امکانش وجود دارد وقت مشاوره بگیرید تا با ملاحظه اسناد راهنمایی کنم موفق باشید