مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای زمین قولنامه ای

با سلام
بنده یک قطعه زمین 270 متر مربع از پدرم خریداری کردم، که ایشونم قولنامه عادی سال 1367 از مالک رو داشته.
استشهادیه محلی با مهر مسجد محل رو هم دارم. حالا بنده برای گرفتن مجوز ساخت، به شهرداری مراجعه کردم و گفتن ما مجوز به 239 متر مربع در محل رو به شما میدیم. حالا بعد از گرفتن نقشه UTM و نقشه هوایی شهر، فهمیدم که یه کوچه داخل زمین افتاده و متراژ به 220 متر رسیده. مجددا به شهرداری رفتم و نقشه‌ای رو با خطوط بهم نشون دادن که به زمین مجوز تعلق نمی‌گیره مگر این که با بخش نامه جدید در آینده.
میخوام واسه زمین سند بگیرم. از اون طریق بهم مجوز میدن؟ چطوری سند دریافت کنم؟ آیا باید از طریق دادگاه اقدام کنم؟
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

دریافت سند زمین قولنامه ای گرفتن سند برای زمین قولنامه ای مراحل گرفتن سند برای زمین قولنامه ای اخذ سند زمین تنظیم سند زمین گرفتن سند زمین سند زمین قولنامه ای سند زمین قولنامه ای