مشاوره حقوقی رایگان - سند زمین قولنامه ای ورثه ای

سلام من دوسال پیش یه خونه بدون سند، قولنامه ای خریدم که ورثه ای بود، در زمان معامله یکی از وراث که یک دانگ مال او بود علی رغم اعلام قبلی برای امضا حاضر نشد الان 5 دانگ خانه مال منه، میخواستم بدونم برای اون یه دانگی که مال یکی از ورثه چه اقدامی باید بکنم تا بیاد پولشو بگیره و امضا کنه؟
ثانیا با همین 5 دانگی که دارم میتونم اقدام کنم برای سند؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. شما شریک مشاعی ایشان هستید وهریک ازشمابدون اجازه دیگری حق ورود واستفاده ازآن مکان راندارید. وهریک ازشما می توانید درخواست خلع ید مشاعی راتقدیم دادگاه نمایید ویا تقاضای فروش راتقدیم دادگاه نمایید.