مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زن

سلام
من حدود 5 ساله به منزل پدرم برگشتم و همسرم رضایت به طلاق توافقی نمیده، پرونده نفقه رو به جریان انداختم ولی حدودا هر 5 ماه نفقه واریز می‌کرد؛ که حق طلاق به من تعلق نگیره، در حال حاضر حدود 11 ماهه نفقه‌ای پرداخت نکرده و درخواست تمکین داده تو یکی از شهرهای جنوب. من درخواست کارشناسی دادم رای که اومده به این قراره:
نظر به وصول تحقیقات از آمار کسر و به مرجع معطی نیابت ارسال گردد.
البته قبلا این دادخواست رو داده بود که پرونده ناقص موند و درخواست مجدد داده.
سوالم اینه اگر عدم تمکین من اثبات بشه اون 11 ماه نفقه چی میشه؟ یعنی من می‌تونم روی این 11 ماه نفقه درخواست طلاق بدم یا نه ؟ و با توجه به مدت 5 سال نمی‌تونم کاری انجام بدم از طریق عسر و حرج؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام عدم پرداخت نفق از سوی زوج و عدم امکان الزام او به پرداخت از موجبات طلاق است شما میتوانید چنانچه پرداخت را تاخیر انجام میدهد وی را جلب و مجبور به واریز نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از تاریخ حکم تمکین دیگر مستحق نفقه نمی باشید. با توجه به گذشت 5 سال فراق جسمانی وعدم حل مشکلات اگر حاضر به بذل مهریه باشید ، به نظر حکم طلاق صادر خواهد شد