مشاوره حقوقی رایگان - ارث

زمینی از پدر به ما به ارث رسیده که انرا به صورت دختر و پسروار تقسیم کرده ایم البته در این زمین 3 انباری / مغازه مانند توسط پدرم ساخته شده بود بدون مجوز شهرداری و الان در قسمت یکی از دختران است الان شهرداری و دارایی این مغازه / انباریها را تجاری حساب کرده و در ماده صد قرار دادند جریمه این ماده صد بر عهده کیست ایا همه ورثه یا همان که مغازه متعلق به اوست مساحت کل زمین 700متر مربع و قسمت ساخته شده 90 متر می باشد نحوه تقسیم این جریمه چگونه است 2 پسر و 3 دختر ورثه هستند

پاسخ ها :

تقسیم جریمه ماده صد ملک ارثی بین وراث جریمه ماده صد ملک ارثی جریمه ماده صد ملک ارثی ارث