مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

برادرم سال 97 تصادف داشته با پژو پارس ، کارشناسی قیمت برای دو ماشین صورت گرفت که برادرم با توجه به نتیجه 50،50 بودن مقصر بودن طرفین 14میلیون به طرف مقابل بدهکار شد دادگاه با توجه به اینکه مبلغ زیر 15 تومن بوده پرونده رو به شورای حل اختلاف فرستاد، ولی الان با وجود یکسال و نیم از ارجاع پرونده طرف مقابل پرونده رو به حل اختلاف ارجاع نداد، الان با توجه به این مورد که قیمت ماشین روز به روز روند صعودی دارد طرف مقابل ما میتواند قیمت خسارت رو به نرخ روز افزایش بدهند و اگر بله، ما چطور میتونیم از ضرر بیشتر جلوگیری کنیم با تشکر

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام نظر کارشناس بر طبق قانون کانون کارشناسان 6 ماه اعتبار دارد و هریک از شما میتوانید تقاضای برآورد خسارت مجدد بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اعتراض به نظر کارشناسی یک هفته وقت دارد اگر طرفین اعتراض نکردند دیگر این امکان را ندارند. ولیکن اگر در دادخواست تاخیر تادیه را خواسته باشد می تواند تاخیر تادیه بگیرد. زودتر باید پیگیری کنید تا پرونده به شورا برود و رای صادر شود و مبلغ را بپردازید تا بیشتر متحمل ضرر نشوید