مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سند

‎1 ماه پیش یه ماشین خریدم از بنگاه
‎برگ سبز به نام بنگاهی بود اما سند قطعی نه. رفتیم تعویض پلاک کردیم و من لاشه سند و حق امضا دادم چون قرار بود سند بزنه
‎قرار بود 1 هفته سند بزنه اما اذیت کرد
‎در نهایت گفت این سند کارتکس از کمپانی به نام شما میخوره من گفتم این جوری شاید مشکل بخوره اما گفت نه چیزی نمیشه
‎کلی زمان برد و در نهایت 4 تومان اضافه هم گرفت که بزنه، منم چون حوصله شکایت نداشتم ناچارا دادم که سند بزنه چون خیلی اذیت میکرد
‎بعد از 1ماه خلاصه سند زد از کمپانی به نام خودم
‎اما برگ جدید که با نام من زد با کمپانی قبل فرق داره
‎مهر امضا داره اما فرق داره با شرکت قبل
‎من شک‌ کردم که مشکل بخوره بعدا سند
‎اما همش میگه مشکل نداره
‎پشت قولنامه هم امضا و مهر کرده اگه مشکل قانونی داشته باشه من جوابگو هستم
‎تکلیف من چی میشه؟ باید چیکار کنم که بعدا مشکل نخورم ؟ اگر شکایت کنم و قانونی پیش برم حق به من میرسه؟

خواهشا اگر میشه اینجا مختصر راهنماییم کنید. ممنون میشم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درشهرتان به دفتراسنادرسمی مراجعه فرماییدواسنادخودرا به رویت ایشان برسانید.موفق باشید