مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه فرزند از پدربزرگ

پدربزرگش حقوق بازنشستگی داره و یارانه 4 فرزندشو هم میگیره . خونه ماشین هم داره . اگر اینارو بنام کسی بزنه ایا میشه از رو حقوقش نفقه رو گرفت؟ پدر فرزندم مجهول المکان هست بمدت 3 سال و نیم. یعنی یکماه قبل زایمانم ترک کرد زندگیو . حکم نفقه ترک انفاق پدر ک همحکوم شده هم هست

پاسخ ها :

درخواست نفقه فرزند از پدر بزرگ مطالبه نفقه از پدر بزرگ نفقه نوه نفقه