مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری با شرایط خاص

باسلام و وقت بخیر. میخواهم ساختمان طبقه دوم را بنام همسرم صلح عمری با شرایط خاص نمایم. منتها اولا. ساختمان مورد نظر به لحاظ قوانین شهرداری بدون مجوز ساخت و پرداخت عوارض بدلیل داشتن (مشکلات با شهرداری) میباشد. باتوجه به وضعیت فوق میتوانم ساختمان مورد نظر را بنام همسرم در دفترخانه بصورت محضری صلح عمری با شرایط خاص نمایم. در ضمن لازم بذکر است که طبقه همکف این ملک دارای سند ثبتی عرصه و اعیانی میباشد. باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام منظور شما را از شرایط خاص متوجه نشدم اما با توجه به اینکه دفاتر اسناد رسمی برای سند صلح از شهرداری و دارایی استعلام می گیرند و تا این دو ارگان پاسخ ندهند سند رسمی تنظیم نمی شود عملاً این کار در دفتر اسناد غیر ممکن است. پیشنهاد می شود سند به صورت عادی تنظیم شود