مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کمیسیون عالی سپاه

سلام، بنده از دی ماه 63 تا مرداد 65 به عنوان سرباز سپاه در تیپ 21 امام رضا (ع) افتخار خدمت را داشتم. در رده ادوات، (خمپاره انداز 120م م) در عملیات آزاد سازی مهران، دچار پارگی گوش چپ و موج انفجار شدم. بارها به پزشک مراجعه کردم. و تحت درمان روان پزشک هم هستم. سال 98 به سپاه مراجعه و فرم هایی به من داده شده. (دو همرزم و ...) همه فرم ها تکمیل و تحویل گردید. به کمیسیون بدوی معرفی و پارگی و اعصاب تایید شد. سپس از اواخر بهمن 98 کمیسیون عالی تشکیل و بدون معاینه رد شد. پس از پیگیری یکی از افراد مستقر در کمیسیون، (غیر رسمی) فرمودن که ملاک رد شدن درخواست ها این بوده است که این افراد اگر مشکلی داشته باشند ، اکنون امکان کار و ادامه تحصیل نباید داشته باشند. این ها نیازی به درصد ندارند.
سوأل من این است که، آیا موقع رفتن به جبهه هم این سوالات را می کردند؟
آیا قانون به آقایان این اجازه را داده است که این گونه اظهار نظر کنند؟
آیا قانون برنامه توسعه ششم نگفته بودن داشتن مدارک بالینی حداق باید 5 درصد به رزمنده ها داده شود؟
تشکر از این امکان که گذاشته شده است. ممنون از اینکه راهنمایی می کنید.
با احترام

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام برابر شرایطی که اعلام نمودید شما شرایط لازم برای احراز درصدی از جانبازی را داریدولازم است به صورت اصولی ومنحصرانسبت به ارائه دلائل ومدارکتان به مرجع بالاتر بارعایت فرجه قانونی اقدام نمائیدموفق باشید