مشاوره حقوقی رایگان - آیا صحبت کردن با صدای بلند در بازداشتگاه مصداق بهم زدن نظم و آسایش عمومی و دادگاه است؟

باسلام ، آیا دادخواهی و با صدای بلند در بازداشتگاه صحبت کردن مصداق اخلال در نظم و آسایش عمومی و بهم زدن نظم دادگاه است؟ بنده در بازداشتگاه دادگاه نسبت به بازداشت خودم معترض بودم و صدای خودم رو به دادخواهی بلند کرده بودم که ازم به این علت شکایت کردن.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

بر هم زدن نظم دادگاه صرفا مربوط به جلسه رسیدگی در محکمه است نه بازداشتگاه