مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی و عدم تشخیص درست

سلام روز بخیر
مادر من با کاهش سطح هوشیاری بردمش پیش دکتر مغز اعصاب ایشون در نوار مغز تشنج دیدن گفتن باید بستری شه سه روز بعد بردن ای سی یو از بخش بعد از 11 روز در ای سی یو نتونستن علت تشخیص بدن ما گفتیم میخایم جابجا کنیم چرا نمی تونید تشخیص بدین خلاصه به ما گفتن مادرتون جنون گاوی گرفته و دوام نمیاره مادرم جابجا کردم بیمارستان دیگری اونجا هم 2 هفته بستری بود اونا هم نتونستن تشخیص بدن همون من بیرون از بیمارستان با مدارک پزشکی مادرم چنتا مغز و اعصاب دیگر سر زدم اونا گفتن علت سطح هوشیاری و تشنج مادرت مربوط به مغز و اعصاب نیست همون بیمارستان اولی باید تشخیص میداد از کبد و کلیه اس باعث شدن وقت از دست بدین من اینا رو به بیمارستان دوم گفتم اونا گفتن ما فردا میریم سراغ جاهای دیگر بدن چک کنیم ولی مادرم فرداش فوت کردن
در اصل بیماری نارسایی کلیه بوده نتونستن تشخیص بدن (جالب اینجاس این دکتر مغز و اعصاب که من رفتم بیرون همون دکتر مغز و اعصابی که مادرم تو بیمارستان دوم ویزیت کرده تو ای سی یو ) ولی اونجا به پرستار ها همچین حرفی که به من زده که جاهای دیگه رو چک کنن نگفته
من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

قصور پزشکی منجر به فوت قصور پزشکی شکایت از پزشک تشخیص نادرست پزشک جرایم پزشکی