مشاوره حقوقی رایگان - جهت مشاوره

سلام شرکتی دارم که که با شرکت نفت قرارداد کاری دارم و در قرارداد قید گردد قسمتی از جداول پیش نهادی بصورت 270 هکتار و حجمی نگهداری جنگل و فضای سبز می‌باشد و همکنون که اواخر قرارداد می‌باشد و به نوعی در زمان تمدید حدود 25 اضافه کاری می‌باشد حدود 110هکتار مازاد بر قرارداد به قرارداد اصلی اضافه کردن و حاضر به هیچگونه پرداختی بابت این حجم از کار نیستند و همین 110هکتار مربوط به شرکتی دیگر که طرف قرارداد با کارفرما بوده ولی انجام نداده به این شرکت تحمیل گردید حال آیا در دادگاه باید تقاضای هزینه بالاسری باید شود یا اینکه با توجه به مفاد قرارداد که بصورت هکتاری هست به همان شکل هکتاری تقاضا داشته باشم ، البته موارد اختلاف زیاد هستند که ولی آیتم چشم گیر همین است. متشکرم

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. عوضین در قرارداد مشخص شده و قصد طرفین بنا بر فرموده شما، تنها به 270 هکتار تعلق گرفته است. از این رو، وفق ماده 277 قانون مدنی، تعهد شما تنها ناظر بر این مقدار است و مازاد بر ان، برای شما تعهداور نیست. لذا با وصف سوال شما، امکان طرح دعوی علیه طرف قرارداد وجود دارد. در صورت تمایل به مشاوره بیشتر، تماس بگیرید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مطابق تجربه در چندین و چند دادگاه علیه شرکت نفت متوجه شدم که تیپ قراردادهای شرکت نفت از بسیاری از قواعد عادی حقوقی پیروی نمی کند و معمولاً شرکت نفت مطالبات پیمانکاران را در بیشتر مواقع کامل پرداخت نمی نماید. بدون شک باید قرارداد شما بررسی گردد قراردادهای حجمی شرکت نفت بسیار جانبدارانه تنظیم شده و معمولاً به کارشناسی ارجاع می شوند. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید