مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

برادرم جوان ناکام (موتورسوار) در جاده ای دور از شهر که تقریبا اختصاصی می باشد با یک کامیون تصادف و فوت شده. راننده و کامیون فرار کرده و بعد از 5 روز وقتی صاحب کامیون متوجه شدند برای دریافت فیلم دوربینهای مداربسته مسیر اقدام کرده ایم. یک نفر راننده را با کامیون بعنوان طرف تصادف معرفی کرده اند. لازم بذکر است در همان ساعات اولیه تصادف، در غیاب راننده و کامیون و شخصی از طرف متوفی، با راهنمایی اطرافیان مالک کامیون، افسر راهنمایی کروکی کشیده و برادرم را بعنوان مقصر 100 معرفی کرده. از طرفی برادرم گواهی نامه نداشت و همچنین فوت ایشان به نظر ما عدم امداد رسانی راننده کامیون بود. لذا از وکلا و کارشناسان محترم خواهشمند است اگر نظرات و راهکار قانونی خاصی جهت کمک به این موضوع دارند دریغ نفرمایند. لازم بذکر است راننده و مالک کامیون ادعا می کنند راننده در لحظه تصادف متوجه نشده است. ولی مدارکی داریم که خلاف این موضوع را نشان می دهد.
سوال:
1- آیا کروکی بر مبنای اظهارات راننده و مالک کامیون اعتبار دارد
2- آیا راننده می تواند ادعا کننده برخورد موتور به کامیون را متوجه نشده است.
3- عدم امداد رسانی راننده به مصدم ( در صورت اثبات اطلاع از تصادف ) جرم محسوب می شود

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام ا-ورثه نسبت به کروکی اعتراض کنندچون احتمالا اداره راه هم درصدی مقصراست2-برفرض عدم توجه. به تصادف,تاثیری درتقصیر طرفین ندارد2-عدم امدادرسانی,درصورت مقصربودن راننده کامیون,به دوسوم حداکثرمجازات محکوم می گردد.