مشاوره حقوقی رایگان - ادم ربایی تخریب

سلام خسته نباشید خدمت وکلای محترم
خواهش میکنم جواب سوالم داده شود
منو یه ماه قبل عید ربودند یک راننده و دو نفر. یکی از دوستای من که همراه بود ماجرا را دیده و بعد اینکه مرا پیاده کردن با یک نفر انها درگیر شد و شهادتش رد شد و حکم منع تعقیب صادر شد من اعتراض زدم با لایحه ای که دوستم با یکی از متهمان ردیف دو درگیر شده در صورتی که متهم اصلی ردیف یک است. و من بعد قرار در اون محل پرس و جو کردم دونفر این قضیه رو دیدن و من شهادتشون محضری گرفتم و گذاشتم تو پرونده که اعتراض زدیم. حالا به نظر شما وکلای عزیز و گرامی با وجود این دو شاهد و لایحه ی من اعتراض قبول میشه. من با ابروم بازی شده واقعا حقم داره پایمال میشه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بررسی دلایل و میزان اعتبار آنها با مقام قضایی است و پیش بینی آن کار دشواری است مخصوصاً اینکه از اوضاع و احوال پرونده نیز اطلاعات درستی در دست نباشد.