مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف به حیاط مدرسه

باسلام، فردی ساختمانی چند طبقه در یکی از روستاها ساخته است؛ که فاصله آن با مدرسه سه الی چهار متر می باشد. و پنجره هایی نیز مشرف بر حیاط مدرسه تعبیه نموده و کاملا بر حیاط مدرسه احاطه دارد. آیا می شود از نظر قانونی، تقاضای مسدود نمودن پنجره ها را داشت.

پاسخ ها :

مسدود نمودن پنجره مشرف به حیاط مدرسه پنجره مشرف به حیاط مدرسه مسدودی پنجره مشرف به حیاط مدرسه قانون پنجره مشرف پنجره مشرف ضوابط پنجره ها