مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن پنجره به سمت حیاط مدرسه راهنمایی تیزهوشان پسرانه

با سلام و عرض ادب و خداقوت
الان 5سال هست که از ساخت این ساختمان میگذرد و بجز آپارتمان ما دیگر آپارتمانها به سمت پشت پنجره دارند چه قانونی یا غیر قانونی
و مهندسی که ساختمان ما رو ساخته پنجره نگذاشته بوده و ما همسایه ها خودمان امسال تازه گذاشتیم که هم نور بتابد به منزل و هم روشنایی داشته باشد چون آپارتمان اصلا نورگیر نبود ولی متاسفانه مدیر مدرسه امروز برگشته گفته کارتون غیرقانونی هست باید تخریب کنید شما به حریم مدرسه تجاوز کردید میخواستم ببینم آیا فرمایش مدیر مدرسه درست هست و ایشان گفته شکایت میکنه و واقعا میتونه شکایت کنه و شهرداری تخریب میکنه یا خیر البته ملک در کرج واقعه هست

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام نمی تواند تخریب کند ولی طبق قانون می تواند جلوی پنجره را بگیرد