مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خریدار خودرو

با سلام، یک پراید مدل 1395 داشتم. حدوداَ 45 روز پیش فروختم. تعویض پلاک و سند هم انجام دادم. حالا پس از این مدت خریدار شکایت کرده که کولر ماشین خرابه و مبلغ 600،000 تومان خرج کردم.
سوال: آیا بنده مقصر هستم در صورتی که در مبایعه نامه هم در این خصوص هیچ مطلبی قید نشده است؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر در قرارداد تحویل خودرو به نحو سالم و صحیح قید شده باشد شما مسئولیتی ندارید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چون درمبایعنامه عیوب ماشین راذکرنکردید لذا هرعیبی متصل به زمان خرید باشد شماباید ارش(تفاوت قیمت سالم بامعیب)رابپردازید.