مشاوره حقوقی رایگان - نگهدارنده

سلام. لطفا راهنمایی بفرمایید. اگر از منزل شخصی 4.5 گرم هرویین 5 گرم شیشه و 12 گرم تریاک (البته بدون هیچ مجوزی وارد شده و خانه را گشتند) گرفته باشند و دادگاه حکم نگهدارنده محکوم به چهارسال حبس داده باشد. پرسش اولم اینکه نگهدارنده کیست و چه فرقی با مصرف کننده و فروشنده دارد. دوم آیا او میتواند توسط وکیل خوب تجدید نظر و تخفیف مجازات بگیرد. ممنون از وقتی که اختصاص میدهید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام هم مصرف ( استعمال) و هم نگهداری مواد جرم است و امکان هر چیزی وجود دارد کار را به کاردان بسپارید او بهتر از شما می تواند دفاع نماید موفق باشید