مشاوره حقوقی رایگان - زیر شیرونی

سلام و خسته نباشید
بنده در یک آپارتمان 7 واحد ساکن هستم. یک سمت 4 واحد و یک سمت 3 واحد با پله های مشترک. بنده در طبقه چهارم ساکن هستم . در طبقه بالای بنده پشت بام قرار دارد و سقف بصورت شیرونی میباشد. اخیرا همسایه ها تردد زیادی در قسمت شیرونی انجام میدهند و همانطور که میدانید شیرونی در بالای پذیرایی و آشپزخانه خانه بنده قرار داره و مشکلات زیادی برای بنده اعم از سر و صدا در ساعات مختلف ایجاد کرده است. خواستم بدونم حکم شیرونی در آپارتمان چگونه است؟ با تشکر

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

بابا رفع مزاحمت میشه اقدام کرد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شیروانی جزو مشاعات محسوب میگردد اما ایجاد سر و صدا و مزاحمت جایز نیست. هرچند ضمانت اجرایی قویی نیز برای جلوگیری از این سر و صدا ندارید.