مشاوره حقوقی رایگان - نفقه جاریه در دوران عقد و گرفتن طلاق

دو سال از دوران نامزدی ما میگذره و بعد از این مدت زوجه رفته شکایت کرده برای مهریه و نفقه و ایشان دوشیزه میباشند. حکم مهریه بنده هر 8 ماه یک سکه میباشد. شورای حل اختلاف فاکتور های من را برای پرداخت نفقه معوقه قبول نکرده. و گفته از این تاریخ تا این تاریخ باید به میزان مثلا ده میلیون پرداخت کنی. حدود 15 ماه از شکایتشون میگذره. ( دو سال هم که نامزد بودیم) و الان من میخوام اعسار بزنم برای نفقه. در این مدتی که از شکایتشون میگذره من هیچ نفقه ای پرداخت نکردم. یعنی 15 ماه. چون منتظر حکم شورا بودم. آیا میتونن اقدام کنن برای طلاق؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

پرداخت نفقه را جدی بگیرید چون عدم پرداخت نفقه ازدلایل طلاق از جانب زوجه است. در خصوص مهریه نیز درخواست تعدیل بدهید احتمالاً اگر مالی نداشته باشید زمان پرداخت به شکل قابل ملاحظه ای افزایش خواهد یافت. در آخر نیز توصیه اکید میکنم موضوع را با توافق حل کنید در غیر اینصورت تا چند سال آینده نیز درگیر این ماجرا خواهید بود.