مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام، من 3 ساله ازدواج کردم. بعد از دو سال باردار شدم. بعد به خاطر اینکه دوران بارداری سختی که داشتم نمی‌تونستم تنها باشم و پیش خانوادم زندگی میکردم. خانواده ما خیلی مذهبی هست که داماد نباید خیلی با خواهر زن گرم بگیرن و خیلی صبحت کنند. یک شب که نیمه خواب بودم، متوجه خواهرم شدم که آب بخوره، بعد همسرم که دید خواهرم بیداره، 20 دقیقه بعد رفت اتاق خواهرم. من بعد بلند شدم برم دم اتاق خواهرم، متوجه من شدن و همسرم پشت در اتاق خواهرم قایم شده بود. وقتی من رو دید رنگش سفید شده بود. من حرفی نزدم از اتاق اومدم بیرون. تا صبح باهاش حرف نزدم و همسرم فقط قسم میخورد که رفتم نصیحتش کنم. آخه یکم خواهرم لجبازه. گفت به خدا کاری نکردم و تو پیش خودت بد فکر نکن. من هیچی نگفتم. اصلا هنگ بودم نمیدونستم چی بگم . تا مدتی بعد خواهرم وقتایی که همسرم نبود، میگفت گفته بیا با هم در رابطه باشیم. و بقیه چیزا که اتفاق نیفتاده بود. به همسرم گفتم، اونم قسم میخورد همچین چیزی نبوده. همسرم میگفت من فقط نصیحتش میکردم. الان نمیدونم حرف کی رو باور کنم. اصلا نمیدونم چیکار کنم؟ تورو خدا کمکم کنید.

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سرکار خانم سلام اولا نمیدانم چند سال دارید و ایا فرزند دارید یا خیر ولی در جمع اینو بگم اگر شوهر شما با ده نفر خانم غریبه ارتباط داشت بهتر بود تا با خواهر زن خود قصد ارتباط داشته باشد و مطمئنا ایشون قصد ارتباط با خواهر شما را داشته حال اتفاق نیافتاده شاید بخاطر هوشیاری شما بود و ایا دفعت قبل موقعیت داشتند در پرده ابهام میباشد و نهایتا مردی که به خانواده همسر خود نیت جنسی و لذت داشته باشد از هیچ نظر قابل اعتماد نیست تصمیم با شماست تشکر

اسداله داوری ایردموسی

اسداله داوری ایردموسی :

استان :

به شوهرتان تذکر بدید و بگید اگر توجه نکنه ناچار متوسل به اقدامات قانونی خواهید شد خودش دست و پاشو جمع میکنه البته شما هم از نظر عاطفی وهمسرداری براشون سنگ تمام بگذارید.