مشاوره حقوقی رایگان - خیانت مرد به زن

با سلام. من و دخترم، همسرم را بعد از 35 سال زندگی مشترک در حال خیانت با دختر مجردی مشاهده کردیم. میخواهم بدانم ضمن این که حداقل سه شاهد وجود دارد، آیا حق طلاق، خروج از کشور، نفقه و تقسیم اموال منقول و غیر منقول به طور خودکار به من تعلق میگیرد یا باید حتما با توافق طرفین باشد؟ به طور عمده چه حقوقی به من تعلق میگیرد؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
تا زمانی که در زوجیت ایشان باشید ،حق خروج از کشور بدون اجازه همسرتان را ندارید .
به وجود آمدن حق طلاق نیز منوط به شکایت کیفری تحت عنوان روابط نامشروع و صدور رای قطعی مبنی بر محکومیت همسرتان به این اتهام و سپس تقدیم دادخواست طلاق است .
حق نفقه نیز هیچ تغییری نخواهد داشت و کما فی السابق شامل حال شما خواهد شد ، اما تقسیم اموال منقول و غیر منقول شامل حال شما نیست و تنها درصورتیکه رای قطعی مبنی بر طلاق به علت عسر و حرج شما صادر شود و شرط تصنیف نیز در سند ازدواج وجود داشته باشد ،قابل اعمال است .
موفق باشید